Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2246

Una representació d'Associacions de Capdepera, se personen en la signatura d'un conveni de 74.000 euros (0,7 % del pressupost) per a distintes accions solidàries

Image

    El Batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, va firmar aquest dijous, 9 d'octubre, un conveni amb diverses associacions solidàries, pel qual l'Ajuntament gabellí destina un total de 74.000 euros dels pressuposts de 2008 per a cooperar amb projectes benèfics, en relació amb el 0,7% de cooperació.
Del fons destinat, 46.000 euros aniran el Fondo Mallorquí per col•laborar en projectes benèfics, entre altres, la vacunació de nins dels camps de refugiats al Sàhara, la construcció d'habitatges a Palestina o en el desenvolupament de la dona a Kabul (L'Afganistan).
    Uns 7.000 euros aniran la Cooperativa d'Estalvi i Crèdit de l'Equador, dedicada a atorgar microcrèdits relacionats amb l'agricultura. Uns altres 7.000 euros aniran destinats a l'Associació d'Amics de Tilloli i el patrocini del seu concert anual a la Torre de Canyamel en favor de l'educació de nines de l'Índia, així com per a les 15 beques, amb un import de 145 euros cada una, que equivalen a un any sencer de curs escolar amb estança i alimentació incloses a un col•legi intern.
Així mateix, l'Ajuntament col•labora amb l'ONG Voluntaris de Mallorca donant 5.000 euros a projectes en favor de les dones a Guatemala. Finalment, 3.000 euros es destinen a l'Associació Balear de l'Esclérosis Múltiple (ABDEM) i un altre import per la mateixa quantitat a les associacions de la tercera edat de Capdepera i Cala Rajada.
   A la firma del conveni a l'Ajuntament de Capdepera, a més del Batle també van acudir els representants de les associacions així com la regidora Margalida Bover.

Informació del Servei de Premsa
Ajuntament de Capdepera