Michael Hoeper ha recorregut gairebé 2.000 km des d'Alemanya a Capdepera per transportar les donacions




Nota de premsa de CCC Real Estate
 


Transport d'ajudes per al municipi de Capdepera

El popular poble turístic de Cala Rajada (pertanyent al municipi de Capdepera) al nord-est de Mallorca també s'ha vist molt afectat per la pandèmia de la COVID-19. La majoria dels residents no ha tingut feina des del final de la temporada 2019. La gent ha esgotat els seus estalvis i s’han quedat sense diners per a les seves necessitats bàsiques com aliments i articles d'higiene. Depenen de les donacions de l'Ajuntament de Capdepera, de l'església i d’altres com particulars, entitats i empresaris.

Són aquesta gent, unes persones com vostè i com jo, sense cap culpa, que es troben en una situació de necessitat, que han tocat fons, i que els resulta incòmode haver de demanar donacions per poder menjar. Es tracta de persones que quan les coses anaven bé han ofert serveis honrats, ja sigui com a personal de servei en restaurants, hotels o taxistes, o que fins i tot creaven llocs de treball per a altres.

A partir d'aquesta necessitat i amb el rerefons de donar suport a la comunitat, als nostres veïns i amics, es va iniciar aquest projecte d'ajuda.



No som bons només per a la festa! Podem ajudar!

El senyor Michael Hoeper, de l'empresa de transports Richard Hoeper GmbH & CO KG, client de la nostra empresa de Cala Rajada, és propietari d'una empresa de transports a Alemanya i està especialitzat en el transport dins d'Alemanya de productes alimentaris. En la seva primera trucada de telèfon, el senyor Hoeper va dir: "volem demostrar que no només servim per anar de festa, sinó que valorem realment l'amabilitat de la gent de Cala Rajada / Capdepera. Jo vull ajudar!”




Dit i fet!

Aquesta va ser el senyal que va donar inici a el treball conjunt amb nosaltres - CCC Real Estate. Sense pensar-ho, vam començar a fer trucades telefòniques, a organitzar, a recollir i transportar. En poc menys de 3 setmanes, el senyor Hoeper va aconseguir dels seus generosos clients a Alemanya nombroses donacions, un total de 36 palets (2 palets de productes enllaunats, 4 palets de patates, 2 palets d'ous, 2 palets de pomes, ¼ palet d'embotits, 3 palets de cafè, matalassos, mantes, roba d'hivern i molt més ...) valorats en uns 100.000 €.





La ruta és la meta!

Dimarts, 26 de gener de 2021, finalment va arribar el moment: el senyor Michael Hoeper va recórrer gairebé 2.000 km, des d'Alemanya fins a Mallorca, amb el seu tràiler, fent-se càrrec de les despeses que això comporta i va arribar al seu destí el 28 de gener de 2021, a les 8:30 del matí a la plaça de l'Edifici "Cap Vermell" de Cala Rajada.





La unió fa la força!

Per descarregar el tràiler i transportar la mercaderia a l'interior de l'edifici, calien traspalets i un carretó elevador, que van ser cedides per l'Ajuntament de Capdepera i transportades per la família Soler (GRUP STEH). El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera es va fer càrrec dels permisos i la Policia Municipal va escortar el tràiler a partir d'Polígon de Capdepera. No hem d'oblidar a la Brigada i als treballadors de "Projecte Millora" pel seu suport. Els Serveis Socials i la Creu Roja s'han d'assegurar que els productes d'ajuda arribin i es distribueixin a les persones necessitades.



Esperem que hàgim aportat alleujament, encara que sigui temporalment, a moltes persones amb gran necessitat. Agraïm de tot cor a tots els donants d'Alemanya, a l'empresa de transport de l'empresa Hoeper- especialment al senyor Michael Hoeper per la idea i el seu compromís – i a tots els qui han col·laborat per que aquest projecte hagi pogut ser possible.

 

Anke Köhler i l'equip de CCC Real Estate 



Clica per veure text original /PDF