Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1326
Fins la resolució del concurs que s'ha de convocar breument


Imatge d'arxiu

 

Com informàrem l’empresa que gestiona l’Escola de Música de Capdepera acabà la concessió i, una vegada més, l’Ajuntament de Capdepera no ha licitat ni , evidentment, adjudicat la concessió de la seva gestió pel nou període. Així que hi ha hagut una mena “d’impàs” just en el delicat moment de l’inici de les matrícules.

Després d’un període d’incertesa entre els gestors i pares i mares d’alumnes,  ha hagut una reunió entre representants dels actuals gestors i els responsables de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Capdepera acordant que  "Senza Cadenza" seguirà gestionant provisionalment el centre fins que es resolgui el concurs ( es preveu que serà a finals d’octubre). Així l’Escola de Música seguirà preparant el proper curs que tenia previst l’inici de les classes per l’octubre.

Víctor Ferragut, ens ha comentat que “ després de valorar la situació, hem considerat que era l’opció  menys perjudicial per a la comunitat educativa del centre, desitjant que tota aquesta que tota aquesta situació es resolgui satisfactòriament el més aviat possible”.

Així esperem que aviat s'iniciï el període de matriculació d'alumnes pel proper curs i s'organitzin les classes adaptades a la realitat marcada pel COVID.

Una vegada més la manca de previsió dels responsables, obliguen a cercar solucions provisionals a correcuita  (cal recordar el que ha passat amb les escoletes). Esperem que no hi hagi entrebancs, i la licitació i resolució del concurs es faci aviat.