Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2402
El Servei de Salut ha duit a terme un cribratge entre residents i professionals on, a més, ha localitzat a 8 treballadors positius



El Servei de Salut de les Illes Balears, en coordinació amb la Direcció General de Salut Pública, la Direcció General de Dependència i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, ha diagnosticat a 25 usuaris de la residència Domusvi Capdepera (Mallorca) com a positius en coronavirus. Tots romanen a la residència, on s’ha activat el protocol marcat pel seu pla de contingència davant el SARS-CoV-2. També s’han detectat 8 casos positius entre els professionals del centre.

El passat dissabte  29 d’agost es va diagnosticar 1 cas positiu a la residència i arran d’aquesta situació el Servei de Salut va dur a terme un cribratge amb proves PCR entre tots els professionals i usuaris de la residència (106 residents i 85 treballadors). El resultat va ser de 25 usuaris i 8 professionals positius en total (incloent els casos inicials).

La residència ha activat el protocol d’actuació davant la COVID-19.  A més, una Unitat Volant d’Atenció al Coronavirus (UVAC) de la Central de Coordinació Covid s’ha desplaçat fins al centre per fer una valoració i seguiment dels usuaris. Els propers dies, el Servei de Salut de les Illes Balears procedirà a dur a terme un segon cribratge al centre.


L'Ajuntament comunica que encara queden obtenir el resiutats de 10 proves. L'ajuntament segueix desinfectant tots els espais públics i zones de més afluència de persones del municipi. I aprofita per recordar que totes les persones que han d'estar en quarantena, han de romandre a casa i que l'incompliment d'aquesta mesura pot ser denunciada.

Si teniu coneixement d'algun cas de COVID19 vos podeu posar en contacte amb l'112.


Nota de premsa textual de la Conselleria de Sanitat. Cap Vermell sols publica comunicats oficials del tema COVID-19.