Un turista alemany agredeix brutalment un veïnat de Cala Rajada. La seva família gestiona una popular cafeteria del poble

La víctima, de 40 anys d'edat i que acabava de contraure matrimoni hores abans, va rebre un fort cop de puny a la cara i va haver de ser traslladat a l'hospital de Son Espases, on ha passat pel quiròfan per tenir la mandíbula trencada. L'agressor va ser arrestat per la Policia Local de Capdepera.

El succés es remunta a la nit de dijous passat. Sobre les 00.45 hores, l'home es trobava amb un grup de familiars celebrant el seu casament. En aquest moment havien sortit del restaurant després del convit. Anaven a seguir amb la festa en un bar pròxim. Al passar per la plaça Castellet diversos joves que es trobaven allà van començar a fer comentaris a les noies menors d'edat que formaven part de la comitiva. El recent casat i diversos familiars més van instar als nois a que cessessin en el seu fustigació, però aquests no van parar. La cosa va anar a més i es va iniciar una batussa entre els dos bàndols.

El cop el va noquejar i li va provocar una fractura a la mandíbula. Un agent de la policia local de Capdepera que es trobava fora de servei va intentar intervenir i acabà també colpejat per part de l'arrestat. Així mateix diversos testimonis van avisar la policia, que ràpidament va acudir a el lloc, així com també agents de la Guàrdia Civil de el lloc d'Artà. Allà van arrestar el qual tots els que es trobaven allà assenyalaven com a agressor.

El ferit va ser conduït a centre hospitalari de Manacor, però a causa de la gravetat de les lesions es va evacuar fins a Son Espases.

Per la seva banda a l'arrestat se l'acusa d'un delicte d'atemptat per agredir un agent de la policia local i d'un de lesions.



fotos arxiu