Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1520



L'implantació del nou sistema de recollida de fems du molt de retràs per diversos motius , començant per la tardança en convocar el concurs seguint per les reclamacions i acabant pel COVID. Tot plegat ha fet ( i encara fa)  que tot el previst com a novetat en el plec encara estigui pendent de posar-se en marxa. Així  s'anuncia que el juliol començarà la recollida de la fracció orgànica, encara no se sap quan arribaran els nous camions de recollida... Ara per ara s'han començat a substituir els contenidors de paper i cartró (blau) i els de envasos (groc) . 



Idò  alguns acabats de situar i  han esta objecte de pintades. D'altres han restat inútils perquè l'usuari ha estat incapaç de tallar les caixes de cartró i les ha deixat en terra, mentre el contenidor era buit. 



Ho hem comentat moltes vegades, malgrat tinguem la millor xarxa de recollida de fems, si els usuaris no col·laboren i s'impliquen no hi ha res a fer, totes fracassaran. L'educació ambiental dels ciutadans esdevé l'element clau. Si no hi ha civisme i educació seguirem trobant fems per les voreres quan les papereres són just devora, o  se llançaran escombraries als boscos, o s'usaran papereres per dipositar bosses de fems, o no es complirà l'horari de treure les bosses.





Contenidor de paper nou de trinca!