Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2070
 Imatge d'arxiu


Dijous passat, mentre es celebrava el Ple ordinari de juny, sortia la notícia ( a IB3) de la denúncia  de l’empresari Bruno da Silva davant fiscalia anticorrupció basada en comentaris de l'hoteler Jordi Galmès. En aquelles declaracions l’empresari comentava que l’hoteler havia rebut pressions de part del consistori per contractar determinades empreses en la reforma d'un hotel de Canyamel. L’empresari ha aportat uns àudios i còpies de missatges de wassaps per recolzar la seva denúncia  . Els esmentats àudios estan a disposició de la batlia i els va compartir amb els portaveus de les altres formacions polítiques.  Una vegades escolats se va decidir prendre accions legals per les afirmacions recollides en les gravacions i demanar, mitjançant els serveis jurídics, que l’hoteler se retractés i reconegués la falsedat de les manifestacions.

En un escrit enviat al buffete d’advocats que representa a l’Ajuntament de Capdepera, Jordi Galmès reconeix que havia mantingut les converses amb l’empresari, que desconeixia l’existència de la gravació i reconeixia que res del que es manifesta a la gravació se correspon a la realitat. L’escrit manifesta que “En cap cas  pretenia desmerèixer o ofendre a l’Ajuntament de Capdepera com institució ni, per suposat,  las funcionaris i treballador. Tots mereixen el meu respecte".  A la carta també es lamenta que no va mesurar bé les seves paraules i  el dany que pugui haver produït.

Malgrat el reconeixement de Jordi Galmès, l’Ajuntament té la potestat de continuar amb les accions legals.

Sembla que els funcionaris i treballadors de l’Ajuntament afectats per les declaracions, també estudien prendre accions legals.

Carta: