Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1415
Els guants d'un sol ús s'ha convertit en un problema, per l'incivisme d'alguns 



Dia 23 de març ja comentàvem que l’ús de guants de rebuig per anar a comprar duria un altre problema, que les incívics de torn es dedicarien a llençar-los al terra en sortir dels establiments.  I com veis la cosa va a més.

En els establiments ( ho hem vist als supermercats) reparteixen guants de plàstic i líquid desinfectant a les porta. Inclús (i això també ho hem vist) a la taula de distribució hi ha un cartell que demana per favor que llancin els guants usats a la paperera que n’hi ha al costat... idò  ni  així! 

Alguns són molt barruts i han de llançar els guants als aparcaments o  a les voreres. I no és un fet local, d’aquí  de Capdepera, companys d’altres municipis ens han comentat que allà passa el mateix.

Ara només ens falta haver de posar un vigilant perquè la gent que surt dels supermercats o les botigues no tirin els guants en terra. També ens han comentat que algunes vegades és culpa de les papereres, ja que alguns guants són de plàstic molt lleuger i quan fa una mica de vent volen pels aparcament. Auixò  no lleva que molta gent els llença en terra sense miraments.

Imatges de facebook

M’ho comentava un amic: ” Els bruts són bruts, amb coronavirus o sense. Tenc uns veïnats nous que, des del dia que arribaren al barri, treuen els fems quan volen, tiren llaunes i llosques enmig del carrer, llancen les caixetes de tabac, i ara.. els  guants. Cada dia que van a comprar em trobo la parella de guants enmig del carrer. Això cada dia a les 8 fan moltes mamballetes.”