Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1757
El test de Coronavirus donà negatiu, aixecant-se les mesures preventives adoptades


Imatge d'Ultima Hora


Hem llegit  la premsa (UH) que dos agents de la policia local han estat apartat de servei temporalment i un cotxe precintat per ordres del cap de la Policia Local, davant la possibilitat d’un contacte sospitós de COVID-19.

Segons s’explica a la notícia “ El passat dilluns la Policia Local va acudir, juntament amb personal sanitari i Guàrdia Civil, a assistir a una dona que havia patit un infart a Sa Font de Sa  Cala. La dona presentava símptomes compatibles amb el coronavirus”.

Per precaució s’envià a casa als agents . Malgrat la possibilitat que la senyora estigués infectada de Coronavirus fos baixa,  se prengueren les mesures preventives.

Dissortadament, davant la situació d’alarma, aquesta informació s’ha anat escampant no ajustant-se a la realitat. Així,  l’ajuntament ha publicat un vídeo del batle explicant (i aclarint) els fets. Ve a dir que davant l’avís d'urgència per aturada cardíaca d’una ciutadana, se personaren dos membres de la Policia Local i dos de Protecció Civil. Atenent a l'Estat d’Alarma, i seguint els protocols davant del dubte de COVID-19, s’aïllaren els dos policies i els dos membres de Protecció Civil i se precintà el cotxe. Dimarts arribaren els resultats de la prova de detecció de virus de la senyora atesa i resultaren negatius.
Així que s’han aixecat aquestes mesures preventives.