Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1575

Segueix sense haver-hi cap infectat diagnosticat per Coronavirus a l'Hospital de Manacor


 


Davant les alarmants notícies d’increment del nombre d’afectats de Coronavius i el confinament ciutadà, hem llegit que fins ara (dia 15 de març) no s’han diagnosticats infectats per COVID-19 a l’hospital Comarcal de Manacor que cobreix  la zona del Llevant de Mallorca.

Recordem que es tracta de l’hospital de referència d’Artà, Capdepera, Felanitx, Manacor, Sant Llorenç, Son Servera i Vilafranca.

S’ha informat que els cassos sospitosos, que estaven en estudi o a l’espera dels resultats de la prova feta a alguns pacients manacorins i llorencins, han donat un resultat negatiu.

Així i tot, no es pot abaixar la guàrdia ja que el contagi és pot produir en qualsevol moment i escampar-se ràpidament, inclús per persones que no saben que són portadors o no tenen símptomes. A més less xifres i zones afectades canvien d'un dia a l'altre. De fet encara n'hi ha casos pendents de confirmar, dins la Comarca.

Amb les mesures de confinament personal, limitant els contactes entre ciutadans es pretén reduir la propagació del virus. Esperem de tot cor que aquest titular es pugui repetir al final de la crisi.

Informació de la revista 07500 (Manacor)


AVIS IMPORTANT DAVANT EL CORONAVIRUS A L'HOSPITAL DE MANACOR
 
 
Estam reorganitzant l’atenció sanitària de l’Hospital de Manacor per garantir l’assistència a totes les persones que ho necessitin i així evitar els contagis per coronavirus.
 
-          Si teniu una cita, no vengueu. Us telefonaran per donar-vos les indicacions pertinents.
 
-          Si teniu algun dubte, podeu contactar amb el Servei d’Atenció a les Persones.
 
De dilluns a divendres de 8h a 20h.
 
Els telèfons són els següents:
 
971 84 70 29
 
971 84 70 24
 
Gràcies per la vostra col.laboració en aquests moments difícils i complicats per a tots.