Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2666
Capdepera Ràdio queda desatesa i, segons el batle, sense solució de continuïtat.


Ahir va ser el seu darrer programa. Feia 10 anys que estava a càrrec de Capdepera ràdio i del departament de premsa de l'Ajuntament de Capdepera. Massa feina? Cremada per la relació amb els polítics? Nous horitzons professionals? Sia com sia, inicia una nova etapa laboral lluny de l'àmbit de la comunicació. Temps tindrem per analitzar els perques i la realitat del municipi des del seu punt de vista. Ara, a l'hora de partir volem acomiadar-nos d'una excel·lent professional amb la qui hem tingut molt bona relació personal i professional. Sempre ens ha facilitat la feina, tot i que ens consta que no sempre ha estat fàcil. Gràcies, Elena! i molta sort!

Tot i que no és un adéu definitiu. Seguirem veient-nos ja que els lligams amb Capdepera són intensos i el seu nou despatx es situa devers el polígon de Capdepera.

Ahir va fer un programa final amb els col·laboradors més habituals, on deixà palesa la rellevància social de la ràdios locals als municipis com a entitats de cohesió local i participació.

Tot i això, el batle de Capdepera en una entrevista a continuació, manifestà que la plaça de n'Elena no es substituirà. I que segons la demanda de gent que vulgui participar a la ràdio fent programes ja es veurà com s'articula la dinàmica de Capdepera Ràdio. Per altra banda, la informació municipal es durà a terme a través d'una empresa de comunicació, com ho fan altres municipis.

Queda la web dels programes fets a:
https://www.ivoox.com/escuchar-capdepera-radio_nq_1085_1.html

Treballadors i alguns sindicats ja ens han comentat en diverses ocasions que aquest èxode de treballadors municipals comença a ser preocupant, ja que reflecteix una mala gestió política de personal.