Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1543




L’activitat de promoció de Capdepera a l’inici d’aquest any comença amb molta intensitat. A l’imminent inici de FITUR (22-26.01), se suma l’assistència a dues destacades fires de l’Europa Central: CMT Fahrrad  & Wandern (Stuttgart, Alemanya 11-12.01) i Ferien  (Viena, Àustria, 16-19.01).
En aquestes primeres cites europees a Stuttgart i Viena,  l'Associació Hotelera s'ha centrat a promocionar aquells productes que aporten diferenciació a la destinació, com són l'esport, el patrimoni i la natura, aspecte aquest darrer en què s'inclouen tant els espais naturals que la situen com un municipi ideal per al turisme actiu, com les cales i platges que el singularitzen.



La fira CMT ha destacat per l'espectacular afluència de públic, amb més de 90000 visitants ha batut el rècord d'assistència. A Stuttgart els visitants han estat molt interessats a conèixer les propostes de lleure que ofereix Capdepera, principalment les rutes a peu. La via Verda, molt coneguda ja pels alemanys, va centrar les demandes d'informació d'aquells interessats en senderisme. A Viena en canvi, l'interès ha girat més entorn de l'oferta d'allotjament.


Aquestes dues fires formen part del calendari d'actuacions promocionals de Capdepera per al 2020, que inclouen, entre altres iniciatives, l'assistència a fires generalistes i especialitzades, amb una forta presència al mercat alemany, altres països de l'Europa Central, com Àustria o Suïssa i una aposta pel mercat nacional i francès. Decisió aquesta avalada per la recerca de la diversificació dels fluxos turístics i el potencial desestacionalitzador d'aquests mercats.