Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1459
Capdepera promociona a Düsseldorf i Birmingham  els seus atractius vinculats a la natura i el senderisme



 L'Associació Hotelera de Capdepera promociona aquest mes de setembre la  destinació Capdepera en dues accions a Alemanya i Regne unit. Així doncs,  del 6 al 8 de setembre ha acudit a Tournatur en  Düsseldorf, mentre que del 13 al 15 està present al The Cycle show en Birmingham.



Tots dos esdeveniments van dirigits a un col·lectiu turístic de gran interès per al municipi,  per la seva capacitat desestacionalitzadora.



Birmingham cycle show és un esdeveniment- espectacle dedicat al món de les dues rodes que reuneix un públic interessat en tot el que fa a la bicicleta. Tournatur és una de les fires de naturalesa més importants del món, focalitzada en el turisme actiu i mediambiental.



La presència de Capdepera està integrada a l'estand del Consell de Mallorca, amb el principal objectiu de donar a conèixer a l'exterior la  naturalesa i l'oferta d'activitats de turisme actiu amb què compta el municipi, especialment  senderisme y mountain bike,  ja que els assistents a aquesta fira són turistes potencials d'aquest tipus d'activitats.