Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 4078
La Guàrdia Civil va detenir l'home després que es presentés voluntàriament a la policia.



La Guàrdia Civil ha detingut un home, de nacionalitat espanyola i 49 anys d'edat, com autor d'una presumpta agressió sexual comesa a la seva exparella dimecres passat a Capdepera. Per aconseguir la seva comesa va amenaçar la dona amb un ganivet i va acabar forçant-la a l'habitatge d'aquesta.

L'home es va lliurar voluntàriament a la caserna de la Policia Local. Hores abans, la seva exparella havia denunciat el violent episodi.

El presumpte agressor i la víctima havien decidit posar punt i final a la relació feia escasses dues setmanes. Dimecres tots dos es varen creuar als voltants de la casa de la dona. La Benemèrita investiga si van quedar o ell la va sorprendre quan arribava al seu domicili. Després de mostrar un ganivet va acabar forçant-la a mantenir relacions sexuals, per abandonar després el lloc ràpidament.

Un amic de la víctima, després de conèixer els fets, va acudir en nom de la dona a posar en coneixement de la Policia Local de Capdepera el que havia passat hores abans i aquests van avisar la Guàrdia Civil.
Agents de la Guàrdia Civil van anar al domicili de la dona i la van dur a l'Hospital de Manacor per ser sotmesa a una revisió ginecològica. Poc després, cap a les 20 hores, el sospitós es va presentar voluntàriament a la comissaria de la Policia Local, sabent que era cercat pels fets que havia denunciat la seva exparella.

L'home va ser conduït fins a la caserna de la Guàrdia Civil, on va quedar detingut com a autor d'un delicte d'agressió sexual i un altre de violència de gènere. Està previst que passi a disposició judicial en les pròximes hores.