Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2373

Aquests dies es varen aprovar les noves concessions de tranport de Bus interurbà que en principi tendran una durada de 10 anys més 5 de prorrogables, a la nostra zona, la de Llevant-Migjorn, li ha estat adjudicada la concessió a l’empresa “Transports Barcelona” formada per les companyies Caldentey-Sagalès.



Es posarà fi així, si no hi ha res de nou, a una de les xacres més vergonyoses de la Mallorca contemporània, sobretot pel que fa a la zona del Llevant, AUMASA.

Camiones de més de quaranta anys, alumnes que arribaven tard als instituts de Manacor perquè la camiona amb la que venien s’havia pres foc, passatgers que havien de quedar a l’estació de Palma a esperar -al bater del sol- el següent torn que arribava al cap d’una hora i mitja pel simple fet de ser mallorquins (els de fora tenien preferència davant els d’aquí i per molt que ja t’haguessis assegut et feien aixecar i baixar), conductors gats i maleducats… crec que aquestes i moltes altres no són situacions alienes pels que hem nascut aquí i passam la quarentena d’anys.

La veritat és que encara s’ha de veure el que aportarà aquesta nova concessionària del servei (aquí podeu veure’n les condicions i novetats, tot i que la concessionària de la zona de Ponent ha canviat), però serà molt difícil fer-ho pitjor. Esperem que se’ns doni el serveix que ens mereixem. El fet de que un servei tercermundista i extremadament car com AUMASA hagi durat fins al final de la seva llarga concessió, amb aquest denigrant servei i sense canviar el seu tarannà ni demanar mai perdó per les diferents denúncies rebudes, no fa més que demostrar una cosa, l’extremat m’enfotisme de la nostra societat i la por a reclamar els nostres drets, no sigui cosa que…

Pensau-hi.



 a card.cat