Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3615
La xarxa social de facebook bull.

MÉS demanarà la dimissió del regidor de medi ambient.

Es preveu un plenari municipal "mogudet" dia 1 d'agost.





 
 Els lectors no se'n poden avenir!  
Indignació, sorpresa, rebuig...els lectors han reaccionat ràpidament davant aquesta situació tan rocambolesca, més pròpia de la màfia que d'una democràcia.

El batle, ja hauria d'haver donat explicacions si no es vol veure arrossegat per aquestes pràctiques que molts pensen que ell mateix ha practicat.

El grup municipal de MÉS ben segur que demanarà dijous al plenari la seva dimissió. Pere Fuster manifestava al seu mur del facebook:

"Lògicament demanarem explicacions sobre això i si es confirma el millor que pot passar és que el regidor presenti la seva renúncia. Un càrrec públic no pot amenaçar els ciutadans per criticar la seva gestió ni pressionar-los perquè ho deixin de fer.
No és la primera queixa que ens arriba en aquest sentit i no es pot tornar repetir".


Davant les múltiples reaccions Alejandra Coco ha manfestat:

"Sincerament em sembla una coacció a expressar lliurement les idees. Cosa que en tot moment he fet amb total correcció i sense ànim d'ofendre a ningú sinó amb la idea de millorar les coses que, al meu entendre, necessiten millorar"

Aquesta és una de les raons per les que molts lectors ens envien comunicats per publicar amb pseudònims.

El regidor Quico Martínez ha publicat un petit comunicat al seu facebook:






Algú vol posar-ho en mans de la fiscalia, en el cas que aquesta no actui d'ofici, ja que és molt greu que els representants polítics coaccionin als ciutadans d'aquesta manera.

Al plenari, a més d'exigir que l'equip de govern demani disculpes a Toni Cardona i Alejandra Coco, s'hauria d'aclarir si és la primera vegada o aquest mètode s'ha exercitat amb altres ciutadans. Si és una decisió personal o algú de l'equip de govern ho sabia. 

Des d'aquestes pàgines animam a qui tingui proves d'aquestes pràctiques les ens faci arribar, encara que sia a mode testimonial per aconseguir una dinàmica més democràtica.

És tot un símptoma del modus operandi socialista" a Capdepera. És molt més greu del que podem pensar a primera vista. Tota una declaració de principis, vaja!