Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1236

 

Estaven fora de l'horari de vigilància salvament i eren a la platja practicant surf.

Una família de quatre membres, una dona i un home juntament amb els seus dos fills d'entre 4 i 8 anys d'edat van ser rescatats fora de l'horari de vigilància pels socorristes de SALGABE.

Els fets esdevenigueren la setmana passada. Durant tot el dia onejava la bandera groga indicant precaució per a bany per mala mar i pels corrents que es formen en aquesta cala.

Per sort per a aquesta família, els socorristes es van quedar practicant surf en finalitzar la seva jornada de treball i al voltant de les 20.30h un dels socorristes que havia sortit de l'aigua es va adonar dels problemes que aquesta família tenia per surar i tornar a la vorera pels seus propis mitjans, així que juntament amb un altre company van decidir anar en la seva ajuda i rescatar-los.

Un altra vegada podem contar un final feliç sense haver de lamentar cap ofegat gràcies a la vocació de servei i professionalitat dels guardavidas de les nostres platges que ens cuiden no només dins la seva jornada laboral si no també fora de servei.

 

D'altra banda, aquesta setmana, els socorristes a cala Agulla van haver d'atendre una persona que estava patint un atac epilèptic, en primer lloc mantenint la seguretat de la mateixa i en segon, fent una primera valoració dels constants vitals per sol·licitar al 061 1 ambulància de Suport Vital Bàsic que es va desplaçar fins a la platja i va traslladar al turista alemany a l'Hospital de Manacor.

Els socorristes de Salgabe també han realitzat diverses col·laboracions amb diferents organismes i institucions en aquesta setmana passada: