Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2928
Es preveu que molta gent faci al·legacions particulars: "El desastre és gran!"


Les xarxes socials mostren tota la seva indignació. No entenen que en ple 2019 s'arrabassi vegetació per tal que no s'hagi de mantenir. Quina filosofia més socialista! -diuen-. Tampoc entenen la manca de mobiliari urbà i que sols es pugui seure als bars de la zona.

L'explosió de comentaris ha estat sobretot en la comunitat alemanya resident a Capdepera. tampoc ho entenen ni se'n poden avenir. Des que Cap Vermell publicà el primer article amb el projecte i el portalet conseqüent, El PP i MÉS s'han posicionat amb comunicats molts durs contra aquest projecte i els seus promotors. Però l'article de la simulació de com pot quedar el passeig ha estat definitiva per desfermar la indignació.

En una setmana s'han compartit més de 200 vegades aquestes notícies. Han tengut un abast de més de 9000 usuaris amb més de 200 comentaris.

Hores d'ara és molta la gent que ha presentat al·legacions. De fet, resulta que són 15 dies habils per presentar al·legacions, per tant hi ha fins dia 23 de juliol. Pensau que tothom que presenti al·legacions ha de ser informat de tot el procés que tengui lloc a partir de llavors.

Algú hauria de donar explicacions al respecte, per la seva ineptitut, després de quatre anys i mig des que es va atorgar la subvenció.

Dos apunts finals:



A Cap Vermell no ens agrada el projecte i així ho editorialitzarem al Portalet. Però vos adjuntam el projecte íntegre per tal que pogueu treure les vostres pròpies conclusions:

Projecte en pdf el passeig marítim

Així com el model d'al·legacions per si en voleu fer (recordau que teniu fins dia 23 de juliol)

Model d'al·legacions en pdf.