Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3503
Fins dia 17 de juliol es poden presentar al·legacions. Amb un pressupost de 508.774,54 €



Dia 2 de juliol es va publicar al tauler d'anuncis de la web de l'Ajuntamentde Capdepera el PROYECTO MODIFICADO DE REFORMA DEL PASEO MARÍTIMO DE CALA RAJADA (T.M DE CAPDEPERA). Es tracta de les tan esperades obres de reforma de pavimentació, zones enjardinades i de l'enllumenat de l’espai públic del passeig marítm.





Després de molt parlar-ne a la fi aquest projecte enfila el seu final.

El que hem pogut veure és: 

1. Que la zona peatonal per a vianants es situa vora la mar i les terrasses dels negocis seran aferrats a l'establiment.

2. L'amplada de la zona de vianants és, gairebé, la mateixa per tot arreu: 5 metres. En canvi, hi ha zones de terrassa que superen els 13 metres (més del doble)

3. No hi ha zones ajardinades més que una petita franja per separar l'espai públic de l'espai "atorgats als bars". S'eliminen tamarells i tota la vegetació existent (palmeres i garballons).

4. Ignoram com serà l'accés dels carrers al passeig marítim quan la zona correspon a les terrasses. També hi ha zones de terrassa davant domicilis particulars.

5. Tal com assenyalen diversos arquitectes, es nota que és un projecte fet per enginyers ja que no presenta cap simulació de com quedarà. No contempla cap mobiliari urbà. I de fet, el que és més greu, conclouen que s'ha dissenyat un passeig marítim comercial. Pensat sobretot per als comerços.




El projecte s'exposa al públic per un termini de 15 dies. És d'esperar que les al·legacions el millorin.


Adjuntam el projecte en pdf a continuació: