Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2560
La guardia civil els ha detingut a l'aereoport quan ja partien 


Els fets es van iniciar la nit de dimecres a Cala Rajada. Diversos turistes alemanyes havien conegut a una jove alemanya, de 18 anys.  Ella va accedir a acompanyar-los a l'hotel on s'allotjaven. Quan tots es trobaven a l'establiment hoteler, els joves van insistir en mantenir relacions sexuals amb la víctima. Malgrat la seva oposició, dos d'ells consumaren, presumptament, l'agressió sexual. Els altres dos estarien implicats en la suposada gravació d'imatges en vídeo de la violació.

Una vegada que la víctima va poder abandonar l'hotel, va interposar una denúncia a la Guàrdia Civil per la presumpta violació grupal que havia patit. Devers les quatre de la matinada, la jove alemanya ha estat explorada ginecològicament a Son Espases, on els facultatius han certificat que presentava lesions compatibles amb una agressió sexual.

Davant les fundades sospites que els presumptes agressors podrien disposar-se a abandonar l'illa, la Guàrdia Civil ha establert un dispositiu especial a l'aeroport de Palma per intentar interceptar-los. Quan es disposaven a embarcar, els quatre sospitosos han estat detinguts. A dos se'ls considera els presumptes autors materials de la violació, mentre que els altres dos podrien haver-ho gravat amb el telèfon mòbil.

L'horabaixa de dijous són a la Guàrdia Civil d'Artà on els han pres declaració.