Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3092


 Com ja informàvem, na Maria Angeles Castillo Sánchez va morir l’endemà del  seu atropellament, a conseqüència del fort cop rebut per un cotxe que circulava en direcció  a Capdepera quan travessava el pas de vianant que n’hi ha a l’autovia Joan Carles I, just davant de l'EROSKI.  El coneixement del tràgic desenllaç provocà una forta commoció a Capdepera, ja que malgrat des del primer moment se sabia que l’estat de na Maria Angeles era greu, el fet que mantigués les  constants vitals quan va ser evaqüada per l’ambulància cap a Son Espases, deixava marge per un raig d’esperança.  La filla que l’acompanyava en el moment de creuar el pas de vianants no  va patir lesions, però tingué un fort xoc en ser testimoni de l’accident. 

Com vam  comentar l’impacte va ser molt fort, deixant marques visibles en el vehicle. La policia  va prendre declaració al conductor qui comentà haver tingut una distracció i no va veure les víctimes quan travessaven la carretera. No s’hi trobaren marques de frenada. Se’l practicaren proves d’alcoholèmia amb resultat negatiu. El cotxe quedà immobilitzat i, en un primer moment, el conductor quedà en llibertat.

Els testimonis parlaven d’excés de velocitat i d’un impacte “brutal”.


El cotxe, foto Ultima Hora


En conèixer la mort de na Maria Angeles, el dimarts a Son Espases,  la policia detingué el conductor que quedà en llibertat més tard després de declarar en  el jutjat nombre 3 de Manacor. A la premsa se parlava d’una possible imputació d’homicidi per imprudència.

 A Maria Ángeles, de 40 anys, treballava al supermercat de l’hotel Amorós que ha estat tancat tres dies com a mostra de dol. Tant Maria Ángeles com la seva família són molt coneguts i estimats en el poble.

Divendres  molts de gabellins i gabellines van acompanyar a la família per donar-lis el seu condol i acomiadar-se de la víctima del tràgic accident en el funeral celebrat a l'església de Capdepera. Capdepera esta de dol per la mort de na Ma Angeles Castillo Sánchez, des de Cap Vermell enviem el nostre sentit condol als seus familiars i amics per l’irreparable pèrdua.