Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1736


 

El divendres, 31 de maig, a les voltes de "Son Poca Palla", va tenir lloc la presentació del llibre Altruismo, propósito y sentido de'n Xavier Caparrós Obiols. La presentació amb format de  tertúlia entre l'autor i Sílvia Galices, amb participació del públic, va girar al voltant de la necessitat de tenir un propòsit de vida i la necessitat d'estimar-nos a nosaltres mateixos per després fer-ho amb els altres. Xavier Caparrós va destacar la importància de l'altruïsme però diferenciant el que es fa esperant una gratificació o el que es fa sense esperar res a canvi. Es tractaren molts de temes, des de la quotidianitat: educació, compromís personal i social, espiritualitat...  En Tolo Alzina va presentar els convidats i va fer una breu introducció.





 L'interés del tema i la dialèctica dels presentadors van fer que el temps passàs en un tres i no res, i tots sortírem reflexionant i qüestionant el nostre quefer diari.



Dissabte 1 i diumenge 2, va tenir lloc el taller Vivir desde el Ser impartit per Xavier Caparrós  i Silvia Gelices Nieto Els assistents qualificaren el cap de setmana  de "fantàstic, tendre, intens, humà, carregat d'emocions, connectant ànimes i gaudint el moment".

És tot un privilegi comptar amb dues persones com Xavier i Sílivia a Capdepera, que juntament amb en Tolo Alzinar aprofiten per donar les "gràcies a tots els assistents i gràcies de tot cor per compartir!"