Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1892

Després de  dos anys avui s’ha instal·lat la nova torre de telecomunicacions de Capdepera. Cal recordar que al febrer del 2017, a causa d’un temporal de vent, la torre va caure, per la qual cosa es van col·locar torres més petites i de manera provisional per poder donar senyal al municipi.
 

Des de Sa cova negra, on es troba situada la torre, es donen senyals de TDT, Internet, telefonia mòbil, TETRA, Policia Local i Protecció Civil, i Taxis, als nuclis urbans de Capdepera, Cala Rajada, Cala Mesquida i Sa Pedruscada. Canyamel i Sa Font de sa Cala tenen uns repetidors propis que no es van veure afectats pel temporal.
 

Un cop instal·lada la torre, en el termini d’un mes, es començaran a col·locar les diferents antenes que retransmeten el senyal. En primer lloc s’instal·larà la TDT, després, els serveis d’emergència, en tercer lloc els serveis municipals i en darrer lloc els senyals d’empreses privades de telecomunicacions. Quan es facin les diverses instal·lacions, des de l’Ajuntament de Capdepera s’informarà a la ciutadania perquè els senyals es veuran afectats durant unes hores.

Un cop finalitzat el procés es restabliran tots els senyals de manera definitiva sense interferències ni problemes a la rebuda.