Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1655



 

El servei de Salvament i Socorrisme de Capdepera per aquesta temporada compta amb un equip humà de desset socorristes a peu de platja entre cala Mesquida, cala Agulla, cala Gat, Son Moll, Font de sa Cala i Canyamel. Pel que fa als recursos materials, a part de llocs de primers auxilis totalment equipats i material de rescat auxiliar, el servei compta amb tres motos nàutiques de rescat per tal de cobrir tota la costa i les devuit zones de bany del municipi.

Des de la licitació del servei l’any 2016 s’ha realitzat un esforç per totes les parts implicades per dotar-lo de nous recursos humans i materials, així com una contínua formació, la qual cosa ha permès que en aquests anys només hi hagi hagut dos exitus que a més, no estaven relacionats amb ofegaments.

La temporada de salvament a Capdepera s’estén des de l’1 d’abril al 30 d’octubre amb gran afluència a les platges de diferents tipus d’usuaris.

A la presentació, que va tenir lloc ahir al matí a Son Moll, hi van estat presents tota la plantilla i els reponsables de SALGABE SL, com adjudicatària del servei, el cap del Servei d'Ordenació d'Emergències, Joan Pol, el regidor de Medi Ambient, Víctor Martínez, i el batle, Rafel Fernández.