Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1869
Rafel Fernández aspira a revalidar la batlia de Capdepera


 

Dimarts, 14 de maig, l’agrupació socialista de Capdepera presentà la seva candidatura a la batlia, al teatre de Capdepera.

Amb una acurada posada en escena, na Mónica Viejo va ser l’encarregada de conduir l’acte que comptà amb la presència de Francina Armengol, la candidata al Govern de les illes Balear. Na Francina Armengol va ser la primera en pujar a l’escenari i fer el seu discurs en el que subratllà la importància d’aquestes eleccions i les accions més significatives del Govern de les Illes. També elogià a Rafel Fernàndez com a batle en la passada legislatura i llançà algunes “promeses” com el PAC per Cala Rajada i més inversions en zones turístiques.

Acabat el discurs, na Francina marxà cap a Artà on l’esperaven en altre acte electoral.

La segona part de l'acte va consistir en la presentació de cada un dels membres de la llista electoral i el discurs de Rafel Fernández, que va fer un repàs a distintes àrees, indicant la feina feta, i fent especial esment en la reducció del deute (ara és zero)  i la devolució de l’IVA de l’empresa pública. Reclamà la mobilització dels militant i simpatitzant per aconseguir la majoria absoluta,  per poder dur a terme el programa socialista sense entrebancs.







L’acte acabà amb un refrigeri al vestíbul del teatre.