Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1820
Enguany la jornada va tenir lloc a l'hotel Na Taconera




El passat divendres 10 de maig, els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut de Capdepera van assistir a les Jornades sobre Turisme organitzades pel centre educatiu i l'Associació Hotelera de Capdepera. Aquest acte s'ha dut a terme durant els últims vuit anys i consisteix en una jornada a un hotel, on els alumnes poden veure com funciona des de tots els nivells: direcció, gestió econòmica, manteniment, bar, neteja, subministraments ...



Els alumnes, acompanyats de diversos professors i la directora del centre, Carolina Guerrero, van ser rebuts pel president de l'Associació Hotelera, Joan Ferrer i el director de l'Hotel Na Taconera. A l'acte també van assistir l'alcalde Rafel Fernández i la regidora de Turisme, Mónica Viejo.



Després de la benvinguda i la presentació de la jornada, hi va haver diferents testimonis de treballadors de diversos àmbits que van donar el seu punt de vista sobre el seu treball. A més, els alumnes es van dividir en grups de treball, van fer una visita guiada a l'hotel i es van entrevistar amb part del personal. Així doncs, després de conèixer com era la feina de cada sector van fer una dinàmica de posada en comú amb els altres grup.



Tant el centre educatiu com l'Associació Hotelera, donen a conèixer una de les sortides laborals més destacades de la zona per a aquells alumnes que estiguin interessats en el treball en l'hostaleria, sempre apostant pel coneixement del sector i la formació per arribar-hi.