Enguany se celebra la divuitena edició



Fidels a la celebració de la Diada de Sant Jordi i la Fira del Llibre, les biblioteques de Capdepera han tornat preparar un complet programa d’activitats amb els llibres com a protagonistes.

Com en anteriors edicions han participat la Fundació Deixalles, Càrites, la llibreria Lletres, el Centre de Dia, les escoletes municipals i l’IES Capdepera. Una vegada més a la plaça de l’Orient s’han muntat paradetes per vendre roses (pro-viatge d’estudis de l’IES Capdepera)  i llibres, nous i de segona mà.



El poeta Joan Cabalgante hi participà signant exemplars dels seus llibres publicats.

Enguany la presència dels infants ha estat inferior a causa de les vacances de Pasqua, però així i tot durant tot el matí els nins i nines del municipi han anant passant per la plaça per firar algun llibre i participar en les activitats programades, com ara l’el·laboració de mosaics individuals i un de col·lectiu a càrrec de Púrpura Events.

Al capvespre els nins i nines van gaudir de l’actuació del pallasso Camil, amb el seu espectacle familiar “Brilla Estrella”. Un espectacle ple d’humor i música, que afavorí la participació dels infants.

Després de l’espectacle infantil va tenir lloc la presentació del recull recopilatori dels textos premiats en el concurs “Ploma de Ferro 2018” i el lliurament dels premis “Ploma de Ferro 2019” de categoria adulta. Na Maria Àngela Melis i en Joan Cabalgante, com a membre del jurat, va fer de presentadors de l’acte. El primer premi va ser lliurat per Jacint Bofias de Calella i el segon premi va ser per Oriol Solè, recollit per un company gabellí que llegí un text enviat pel premiat,  de Santa Margalida de Montbui. El premi local va quedar desert.



Per acabar la diada en Pere J. Costa i Joan Cabalgante van presentar el seu espectacle de música i poesi “ Cançons, poemes i... viceversa”. Una magnifica actuació amb poesies de Joan Cabalgante i Costa i Llobera, musicades i recitades.



Afegim unes imatges de la Diada 2019