Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1363
Núria Garcia Caballeria encapçalarà la candidatura  

Divendres, 12 d’abril, l’agrupació de Més per Capdepera va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals encapçalada per na Núria Garcia. L’acte va tenir lloc al Centre Cap Vermell i comptà amb la presència de tota la candidatura i un bon nombre de simpatitzants que escoltaren el missatge dels oradors.

A l’acte, presentat per na Toti Fuster i en Biel Bisquerra, va intervenir  en primer lloc en Joan Manuel Rosa, Director General de Dependència del Govern de les Illes Balears, qui va encoratjar la candidatura i va mostrar la seva confiança en el grup que es presenta a Capdepera.

Després parlà na Bel Busquets, vicepresidenta del Govern Balear i consellera de Turisme i Innovació,  qui comentà la importància del procés electoral que ara comença, amb les eleccions al Congrés i al Senat, i més endavant amb les locals, autonòmiques i europees. Defensà el projecte de MÉS per Mallorca i recordà que la seva força és la gent que participa del projecte.

Acte seguit se presentaren tots els membres de la candidatura, en ordre invers  fins arribar a Pere Fuster qui, en nom del grup de regidors de MÉS de l’Ajuntament de Capdepera, es va congratular de tenir a Núria García com a cap de llista i comentà alguns aspectes del programa electoral i de la política local.

La presentació continuà fins a la cap de llista, na Núria Garcia Caballeria, qui emocionà a tots amb un discurs brillant, directe, emotiu i il·lusionant. Després de presentar-se i agrair la presència de tots els assistents, va fer un repàs als principals problemes del municipi i aportà idees i solucions. Se mostrà molt satisfeta per la candidatura que la recolza i la importància de treballar en grup.  “Som honests, no rebem ordres de ningú, no devem favors a ningú ni ningú ens els deu a nosaltres”, va manifestar. 


Acabat l’acte de presentació, la trobada continuà de forma més distesa comentant informalment alguns temes que sorgiren o que foren proposats per la gent, mentre gaudien d’un refrigeri preparat pels propis candidats.

La candidatura que MÉS per Capdepera presenta és la següent:

 1. Núria Garcia
 2. Paco Galian
 3. Pere Fuster
 4. Ma Pilar Díaz
 5. Mireia Flaquer
 6. Margalida Bisquerra
 7. Berta Liesegang
 8. Maria Orts
 9. Pere Danús
 10. Roc Vives
 11. Mateu Garau
 12. Xesca Vicens
 13. Joan Campins
 14. Victòria Martínez
 15. Catalina Servera
 16. Xico Vergara
 17. Antònia Ballester
 18. Maria Vives
 19. Magdalena Nebot
 20. Lluís Crespo
 21. Josep Terrassa
 22. Mónica Rodríguez