Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2001

 
 
La Coral s'Alzinar celebrà, el passat dia 16, el seu 37è aniversari. La festa, com ve sent habitual, tengué per marc l'hotel Aguait, on la directora Elionor Gómez-Quintero, cantaires i familiars gaudiren d'un esplèndid sopar, a més d'una meravellosa acollida per part del personal de l'establiment. En un ambient de gran cordialitat, procliu a converses interminables, tant sobre el passat de la coral com sobre un futur immediat farcit de projectes, la vetllada va transcórrer de la millor manera. Després del sopar, en el bar de la piscina, la direcció va sorprendre els comensals amb una magnífica tortada d'aniversari i amb altres llaminadures, mentre el DJ Xisco Campins va animar el ressopó amb música de ball, que va fer que els més dicidits païssin el sopar movent el cos damunt la pista.



En definitiva, 37 anys, ja, de la Coral s'Alzinar, un llarg viatge musical amb uns quants supervivents, com la mateixa directora, d'ençà d'aquell concert inaugural que va tenir lloc a... Alacant!



Esperam que hi hagi coral per 37 anys més, amb la mateixa energia i il·lusió que l'han caracteritzada fins a dia d'avui. Enhorabona!