Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1753



Els passat divendres dia 8 de març l’Orquestra de corda i el Conjunt de pianos de l’EMMC va partir cap a El Prat de Llobregat tornant així la visita d’un cap de setmana que els alumnes de la seva escola municipal ens havien fet el passat curs.

Tretze foren els alumnes que, acompanyats dels seus professors, s’engrescaren en aquesta aventura en forma d’intercanvi.

Arribats a El Prat de Llobregat es retrobaren amb els seus companys catalans per dur a terme el primer assaig conjunt abans d’allotjar-se a l’Alberg Centre Esplai. Dissabte va ser un dia intens d’assajos al matí i capvespre per tal que el concert que havia de celebrar-se el mateix dia fos tot un èxit. Va haver temps emperò per a què tots els músics compatissin temps lliure i recuperessin forces gràcies al dinar de germanor preparat per les mares i els pares dels alumnes d’El Prat.

Diumenge al matí feren una visita turística pel centre de Barcelona, acomiadant-se a mig dia  dels seus companys amb la il·lusió de tornar-se a trobar en un futur proper.