Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2134
La Federació de Dimonis dona 7032 euros als ajuntaments de Sant Llorenç, Artà i Capdepera



Les diferents colles, entre d'elles Sa Solera Gabellina, han recaptat aquesta quantitat mitjançant un sorteig i la venda de material amb el lema “Espires pel Llevant”

Les colles de dimonis de les Illes Balears han demostrat aquests mesos la seva cara més solidària. Després del trasbals que va suposar per al Llevant de Mallorca la tragèdia de la torrentada, la Federació de Dimonis, Diables i Bèsties de Foc de les Illes Balears va posar en marxa una campanya de recaptació econòmica per contribuir a la reparació dels danys provocats pel desastre d’octubre.

Així, s’ha organitzat un sorteig de merchandising i altre material que han aportat les diferents colles participants. A més, es varen dissenyar unes camisetes amb el lema “Espires pel Llevant”, dissenyades per la colla Escarrufaverros, que han tengut una gran acollida.

La recaptació neta total d’aquesta campanya ha estat de 7.032 euros, que la Federació ha ingressat als comptes corrents que tenen obert els ajuntaments de Sant Llorenç, Artà i Capdepera.


FEDERACIÓ DE DIMONIS, DIABLES I BÈSTIES DE FOC DE LES ILLES BALEARS 

Santa Maria, 5 de febrer de 2019