Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2577
Detingut el responsable de la plantació i intervingudes més de 200 plantes de marihuana a un habitatge ocupat il·legalment


 

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 27 anys d'edat, veí de Cala Ratjada com a presumpte autor d'un delicte de cultiu i elaboració de droga i un altre de defraudació de subministrament elèctric.

Efectius de la Guàrdia Civil van ser requerits per donar suport a una actuació judicial en referència a una ordre de desnonament d'un habitatge ocupat il·legalment a Cala Rajada. En el moment d'efectuar la notificació, els agents van observar a l'interior de l'habitatge una plantació de 200 plantes de marihuana, així com un laboratori i estris destinats a l'elaboració de substàncies estupefaents. En aquest moment el responsable i demandat per l'ordre de desnonament no es trobava a l'interior de l'habitatge.

Els guàrdies civils van observar com a través de la façana, aquesta casa estava connectada elèctricament amb l'habitatge contigu. Així després d'unes gestions van descobrir que l'habitant de la casa veïna, era la mateixa persona que figurava com a demandat judicialment a l'habitatge desnonada, i per tant responsable de la plantació il·legal trobada. Va ser detingut i en fer el registre de tots dos domicilis, a més d'intervenir els efectes propis d'un laboratori d'elaboració de droga i la plantació descrita, els agents van confiscar nombrosos objectes de procedència il·lícita com ara diverses bicicletes i televisors que seran analitzats per a la localització dels seus legítims propietaris.

Amb aquest servei s'ha aconseguit desmantellar un punt de venda de 'marihuana' molt actiu a la localitat de Cala Rajada.

OPC