Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1869



 

Diumenge, 21 d’octubre, va ser el dia elegit per l’Escolar per a presentar els seus equips al camp d’Es Figueral. El programa resultà ben complet pels aficionats i jugadors, ja que després de la presentació se jugà un partit del primer equip i després hi hagué un dinar de paella. Com dèiem una jornada ben completa.


 

Abans de començar hi hagué un minut de silenci en memòria de les víctimes del 9 de novembre.

A les 10 en punt s’inicià la presentació de tots i cada un dels jugadors, que varen sortit al mig del camp per a saludar al nombrós públic que gairebé omplia la grada. Mentre es presentava un equip, els altres aprofitaven per a fer-se una fotografia d’equip amb els patrocinadors. En Javi López va fer de mestre de cerimònies i presentà els equips, jugadors, entrenadors, delegats... En definitiva tota la família de l’Escolar

 

El primer equip en sortir va ser el primer equip que havia de preparar el partit, i acte seguit seguiren la resta d’equips començant per l’escoleta.



En breu publicarem les imatges per equips amb el nom dels jugadors.

 

Quan tots els equips eren enmig del camp, saludaren els membres de la Junta directiva i  arribà el torn de les declaracions.

 

Primer del president, Bernat Palmer, qui va agrair a tots els col·laboradors del club des dels companys de la directiva fins a aquelles persones que posen el seu granet d’arena. Mencionà els nous inquilins del bar i l’encarregat del camp Manolo Navarro. També tingué paraules d’agraiment per la premsa local (Faxdepera i  Cap Vermell) per l’informació de les jornades, i per Miquel Bestard pel seu seguiment de tots els partits.


 

En Rafel Fernández, batle de Capdepera, va acabar l’acte amb unes paraules felicitant la feina feta pel club i recordant que encara queda molta cosa per a la zona esportiva d’Es Figueral anunciant que en breu s’iniciaran les obres de millora de la pista d’Atletisme i que se preveu canviar la pista la gespa artificial el proper any.
 

La jornada seguí amb el partit de futbol de l’Escolar contra el Valldemossa At que acabà amb victòria local per 3-1. Partit del que ja teniu una crònica publicada a Cap Vermell.
 



La jornada acabà amb el dinar de germanor, amb un excel·lent paella preparada pels cuiners i voluntaris de l’associació Festes del Carme, que sortí d’allò més bona.



 
Jugadors, familiars, socis i amics de l’Escolar gaudiren d’un bon dinar com a tancador d’una jornada festiva i de convivència.

Esperem que la propera temporada sigui plena d’èxits esportius pel nostre  Escolar.