Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1837
L’Ajuntament de Capdepera informa que a partir de dilluns dia 22 d’octubre al registre del consistori hi haurà un funcionari del Govern de les Illes Balears per registrar totes les dades dels ciutadans afectats per les inundacions del passat nou d’octubre per poder canalitzar les ajudes. 



Informe de valoració de les persones i danys materials afectats per les pluges del 9 d’octubre a Capdepera

 

Cal remarcar que aquestes dades són a dia d’avui, però que encara es registren incidències i danys al municipi de Capdepera.

- 10 famílies damnificades amb un total de 22 persones. Aquestes dades han estat facilitades per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears. Cada família rebrà una ajuda de 5.500 € per habitatge de pèrdua total o 4.000 € per habitatge de pèrdua parcial. Aquestes ajudes són per danys materials, no es comptabilitzen els possibles danys d’estructures.

- 47 habitatges s’han vist afectats entre nuclis urbans i habitatges en rústic.

- 8 locals comercials.

- 8 cotxes.

- En infraestructures públiques, les pèrdues s’han valorat en 800.000 € i inclouen les infraestructures en edificis públics i els camins i carrers adjacents al torrent de Canyamel. En aquesta quantia no s’hi han comptabilitzat els danys en els serveis públics (clavegueram, pluvials, enllumenat elèctric...), els quals estan pendent de valoració.