inici

Cap Vermell

Dia Mundial de les Aus 2018, al Parc de LlevantAmb motiu del Dia Mundial de les Aus, al Parc de la Península de Llevant, el passat dissabte 6 d'octubre,  vàrem organitzar una activitat d’agenda d’anellament d’aus. Dirigits per en Manolo Suárez i en Xavi Llabrés del GOB vàrem aprendre el procediment que se fa servir i la seva importància per tal de conèixer les poblacions d’ocells que hi ha a les Illes Balears i de les espècies migratòries que hi passen.

Un grup de 17 persones procedents d’Artà, Capdepera, Petra, Alcúdia, Alaró i Manacor pogueren veure de ben a prop ropits, busquerets de cap negre,  coa roja, teulader o gorrió, ferrerico, sòl·lera boscana i conèixer els seus trets més característics per tal de poder diferenciar els mascles de les femelles , si són individus joves o adults, … així com el seu comportament.

A més,  varem poder escoltar diferents cants d’ocells i amb els prismàtics poguérem identificar esparvers i milanes volant al mateix temps, la qual cosa que ens permeté poder comparar-los.

 Una activitat ben entretinguda que ha estat  de l’interès tant de grans com dels infants que ens varen acompanyar.

 

Equip d'educació ambiental
Parc natural de la Península de Llevant
 
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar