Participà del 7 a l'11 de febrer a la fira Reisen d'Hamburg


 

L'Associació Hotelera de Capdepera ha participat durant cinc dies; des del 7 i fins a l’11  de febrer, a la fira Reisen d’Hamburg.

La Reisen és la fira de la indústria turística més important d’Alemanya septentrional, a la que hi participen a prop de 1000 expositors procedents de 70 països diferents.  Segons els organitzadors,  la fira enguany ha rebut 70.000 visitants.

La zona expositiva es divideix en moltes àrees temàtiques, dedicades a les famílies, a les vacances en càmping, amb bicicleta o l'excursionisme. Els visitants tenen la possibilitat d'escollir les seves vacances i inclús reservar-les directament.

Hamburg és, després de Berlín, la ciutat més poblada d'Alemanya, amb 1,8 milions d'habitants, fet que garanteix l'assistència de nombrós públic, així com el lliurament de moltíssim material promocional.

L'Associació Hotelera de Capdepera aposta des de fa anys per assistir a aquesta fira, a la que enguany també s'han agregat altres municipis de Mallorca, tots dins l'espai promocional que l'Agència de Turisme disposa per a les Illes Balears.