Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2435



Ja sabem que Els Reis reparteixen il·lusió (i regals) per allà on passen, però a "Som Aquí Gabellins"  els han dut "La Grossa". Com us vàrem informar els grups Crèixer Junts Mallorca, Som Aquí Gabellins i Cala Rajada Insiders, van organitzar durant tot el Nadal una sèrie d'activitats per recaptar doblers amb la finalitat de crear uns tallers. Han fet feina de valent i els resultats han estat magnífics, tant per la quantitat obtinguda com pel grau d'implicació i compromís dels qui han participat.





Després de la participació en el Mercadet de Nadal, se celebrà el Painting Day, el Troneig de golf i dia 3 de gener, l'acte més important: la subhasta dels quadres donats per 24 pintors i artistes, i dels quadres fets el "Painting Day" amb els nins i nines. La subhasta va ser tot un èxit gràcies als esponsors i als participants en les ofertes (cal dir que hi havia poca presència gabellina en el moment de la subhasta). La subhasta va tenir lloc durant tot el capvespre en el Nou Segle XII, en un ambient molt animat i acollidor.







Així i tot la sorpresa va ser major dia 6 de gener quan Els Reis  van dur un regal per a cada un dels membres de Som Aquí Gabellins, una dessuadora amb el logo imprès, i un xec per a l'associació de 23.846 euros (xifra que pot variar un poc). Una gran quantitat, però també molta implicació i esforç.







Per a presentar la xifra cada nin i nina duia un nombre i jugaren a provar de endevinar la xifra, la sorpresa va ser majúscula quan Els Reis obriren el sobre que contenia el xec i comprovaren la xifra correcta. En aquest moment va haver una explosió d'alegria i moltes llàgrimes de felicitat.





Només ens cal felicitar als qui han fet feina aquest dies per treure endavant el projecte, que tan bon resultats ha tingut. Esperem, en breu, poder parlar tranquil·lament amb els organitzadors i que ens contin els detalls.



De moment unes paraules d'agraïment de n'Esperanza Izquierdo.