L’Ajuntament de Capdepera es reuneix amb la direcció de l’EOI Manacor per preparar l’inici de les classes a Capdepera


 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d’Educació, Pere Terrassa, s’han reunit aquest matí amb la direcció de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Manacor per plantejar el començament de les classes a Capdepera, el proper 3 d’octubre.

Cal recordar que enguany s’ha creat un grup de l’EOI a Capdepera i que s’impartiran classes d’anglès (A1 i A2) i d’alemany (A1) a les aules de l’institut en horari de capvespre.

Després de la reunió amb el batle, la Directora de l’EOI Manacor, Llucia Vanrell; la cap d’estudis adjunt, Maria Sitges; la professora d’Alemany, Bàrbara Sastre; i  el professor d’anglès, Toni Camarasa; amb el regidor d’Educació i el director de l’IES Capdepera, Llorenç Llop; han visitat l’institut i les aules on es faran les classes.

El consistori gabellí aposta des de fa anys per la formació reglada i la seva política d’educació es dirigeix per facilitar l’accés als estudis oficials als joves i als adults. Fa uns anys que es va fer efectiva l’extensió de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears a Capdepera, i cada any són més les persones que es formen per després accedir a un lloc de treball en aquest sector. També enguany s’arriba a la sisena edició dels ajuts universitaris, on ja són deu les empreses gabellines que ajuden a sufragar les despeses d’estudiar un grau universitari.

Amb l’inici de l’EOI a Capdepera es pretén apropar els estudis d’idiomes a totes aquelles persones de la zona que no es poden desplaçar fins a Manacor , i així, poder augmentar la professionalitat dels treballadors de la comarca. Segons el regidor d’Educació: «Apostam per la formació per obtenir millors professionals en tots els àmbits, i entre tots, millorar el nostre municipi».