Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2457
Els nostres lectors opinen del Mercat Medieval




Davant les opinions dels nostres lectors, el Mercat Medieval d'enguany  ha millorat per quasi la meitat dels qui han votat, mentre que els qui voten que ha estat pitjor arriba a un terç. Enmig, els qui "ni fu, ni fa", són poc més que el 20%.

Sempre hem pensat que "Cadascú conta la fira així com l’ha anat", però així i tot ens atrevim a dir que no s’han complert les expectatives de millora creades. Hi ha hagut coses que han millorat i d’altres que han empitjorat.


També, com no podia ser d’altra forma, hi ha aspectes que s’han mantingut correctament, que ja és molt

. Anem a pams. Han hagut queixes de que la norma de no usar plàstic s’ha incomplet a qualque paradeta, i no ha hagut cap acció dels organitzadors; hi havia carrers (Goya, Fondo) un tant infrautilitzats; hi havia espais buits; el servei de recollida de fems pot millorar (per què no se recicla?); s'han a trobat a faltar els cavallers; el sopar ... estava mal ambientat, no pareixia veritablement medieval i vaja música (gregorià o semblant); distribució i decoració de la plaça Sitjar; faltà animació musical... Vaja que hem sentit de tot color.

També coses positives, com participació de la banda de música i grup de cornetes i tambors, els abanderats, les rapinyaires i els jocs en el castell... Com veis hi ha opinions de tot color. 


Nosaltres no afegim cap a les escoltades, sinó dir que ens va parèixer correcte convocar a les paradetes locals,  ja que malgrat l'escasa assistència (varen ser convocades totes?) l’idea d’escoltar les crítiques per a millorar-les ens sembla correcte.


Per cert, per què no se fan públics els resultat de les enquestes fetes als comerciants?




Creus que el mercat medieval ha estat ...
Millor que l'any passat
110   47.8%
 
Pitjor que l'any passat
69   30%
 
Igual, com sempre
51   22.2%
 

Nombre de vots:  :  230
Primer vot:  :  19.05.2008
Últim vot:  :  31.05.2008