Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2199

Èxit de participació i organització del  II encontre de violinistes a Capdepera

Image

    Diumenge dia 11 se celebrà a Capdepera un encontre de violinistes que congregà uns cinquanta  nins i nines estudiants de violí de gairebé tot Mallorca. A més dels estudiants de l’escola de música de Capdepera, n'hi participaren d’Artà, Palma, Porto Cristo, Santa Margalida, Alcúdia, Binissalem i Pollença.
    La trobada va bastar gairebé tota la jornada, en què a més de les activitats acadèmiques pogueren gaudir d’actes lúdics, així com d'un dinar conjunt. S’ha de dir que, inicialment, els actes estava previst que es desenvolupassin en el Castell, però el mal temps va fer aconsellable dur-los a terme en l’Escola de Música i en el Teatre Municipal.
   Per acabar la jornada es va oferir un concert en el Teatre i es lliuraren diplomes per la directora de l’Escola de Música, Elionor Gómez-Quintero, i pel regidor de Cultura, Rafel Fernández. Aquest  agraí l’assistència dels joves participants, i l'ajuda dels col·laboradors i organitzadors, sense deixar d'anomenar els professors que hi participaren.
   Els professors foren Caterina Cladera, Silvio García i Gence Gjata; aquest darrer, a més de professor de Capdepera,  ha estat l’organitzador de la jornada.
   Enhorabona a tots!

Image