El departament de Medi Ambient es reuneix amb la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia per parlar sobre la bassa d’aigua depurada de Son Jaumell.



El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera, Javier García, ha mantingut una reunió amb el Director general d’Agricultura i Ramaderia, Mateu Ginard, per fer un seguiment de la bassa d’aigua depurada de Son Jaumell utilitzada per la Comunitat de Regants de Capdepera.

A la reunió s’ha parlat del rendiment actual de la bassa, el número de persones que utilitzen aigua depurada, l’estat de les instal·lacions, el seguiment dels resultats anuals dels anàlisis sanitaris de l’aigua i possibilitats de col·laboració entre l’Ajuntament i la Comunitat de Regants, a més d’altres qüestions.

A la reunió també hi ha assistit la tècnica de Medi Ambient del consistori, Margalida Servera, el Cap de Servei de Reforma i Desenvolupament agrari, Gabriel Vicens, el president de la Comunitat de Regants de Capdepera, Llorenç Alzina, i el secretari, Rafel Terrassa.