Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2802
A la final del concurs a Madrid,  hi hagué una important presència gabellina


 
El passat 15 de novembre es va celebrar al centre Cap Vermell una competició autonòmica de ball amb "Vive tu Sueño Mallorca". Diferents grups de l’Illa es presentaren a aquesta competició i, entre ells, dos grups de Total Dance, els cadets (12-15 anys) i els juvenils (15-18 anys). Per sorpresa de tots, degut al poc temps que varen tenir per preparar-nos,  els dos grups varen passar a la final nacional a Madrid.

 

Aquest cap de setmana ( 11, 12 i 13 de març), pares, mares i ballarins vàrem viatjar a la capital per gaudir d'aquesta competició nacional. Vàrem gaudir com a nins petits de l'experiència nova per a tots i in millorable. Tant de bo poguem repetir això més vegades.

 El grup Total Dance cadet

El diumenge 13 de març va tenir lloc la competició al teatre Padre Coloma de Madrid.  Després de veure grups i ballarins fantàstics de tot Espanya, ens va tocar donar-ho a tot a nosaltres i així ho vàrem fer. Ens vàrem deixar la pell a l'escenari i vàrem gaudir de la nostra actuació, que ens va deixar un "bon sabor de boca". Us deixam els vídeos de les actuacions per si us fa ganes poder veure-les!!

https://www.youtube.com/watch?v=OHnEzHHJkcA 

https://www.youtube.com/watch?v=H68ICbJSgJc 

El grup Total Dance juvenil


“Un fin de semana lleno de emociones, un lujo haberlo podido compartir con vosotros…. Nuestr@s niñ@s un claro ejemplo de disciplina, esfuerzo y compañerismo… y se lo han pasado pipa que al fin y al cabo era de lo que se trataba. Gracias a todas las familias por haber estado al pie del cañón”.

Amb aquest text ens acomiadaven el diumenge nit, una pic acabat el somni del passat cap de semana a Madrid, competint fent el que més ens agrada el ball i especialmente en TOTAL DANCE.


Les "profes" de Total Dance