Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2602


Intensa jornada, com deim en el titular. Durant el matí d'aquest dijous, els representants gabellins es varen reunir amb diversos touroperadors (Der Touristik, TUI, Alltours) per a mostrar-los tota la informació relacionada amb l'oferta del nostre municipi: fulletó esportiu, una revista genèrica, fitxes de les rutes senderistes, etc. Igualment, es donaren a conèixer les distintes instal·lacions esportives de què disposa Capdepera, tant públiques com privades: pistes de tennis, camp de futbol de gespa artificial, poliesportiu cobert, sales multiusos, pista exterior, zona d’skate, rocòdrom, entre d’altres. Van destacar la piscina climatitzada semiolímpica, oberta durant tot l’any, amb la idea d’oferir preus especials per a clubs esportius que vulguin gaudir d’unes vacances a Capdepera com a complement del seu entrenament.

També es va comentar que l'Ajuntament està treballant per a ampliar l’oferta amb un programa de rutes cicloturístiques i un carril bici que uniria Capdepera amb Cala Rajada.

El capvespre va ser el torn de la presentació pública de l’oferta esportiva, molt ben rebuda pels assistents i per la premsa que cobreix la fira.


Amb José Manuel Melián, de Alltours


Amb Nils Lübbe, de Der Touristik


Amb Eike Birchardt, de TUI