Organitzat per l'Associació Empresarial Gabellina



Diumenge, dia 13 de desembre, en el marc de les festes de l'Esperança, es va celebrar el Mercadet de Nadal. Les paradetes se situaren al voltant de la plaça de l'Orient i hi hagué una variada oferta per part dels comerciants locals i una gran presència de públic. A més, hi hagué una bona oferta gastronòmica de part dels bars, així com tapes i llocs de venda de menjar pro-viatge d'estudis de s'Auba,  S'Alzinar, l'IES i del Capricho club.

El mercadet abastà un horari ample i comptà amb un bon programa d'animació i activitats per als més petits. El muntatge començà de bon matí i a poc a poc es creà un ambient molt festiu. A més de la cantada de nadales, a càrrec de membres de les corals, hi hagué una actuació de Batucap i estava prevista la de ball de bot.







Per als més petits, s'organitzà el taller de l'arbre dels desitjos i la possibilitat de fer-se fotografies amb el pare Nöel. 





Durant bona part del matí, tot aprofitant el bon temps (amb un solet molt agradós), hi va haver trull, que arribà a la màxima afluència de públic cap al mig dia. Però, poc després de les 13 hores, el temps capgirà i la pluja obligà a anul·lar els actes prevists per al capvespre. Una llàstima, ja que després de l'esforç dels organitzadors i d'haver aconseguit una bona participació, al final va fer acte de presència una certa sensació de fustració.