Es tracta d’una primera presa de contacte amb els batles dels municipis turístics del Llevant.



Aquesta visita, se realitzaà el dimarts dia 18 d'agost, i 
s’emmarca en una ronda de visites institucionals als ajuntaments turístics de les Illes Balears per a analitzar conjuntament l’estat dels projectes més importants d'aquests municipis, especialment aquells inclosos a les actuacions previstes pel Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics (a Capdepera s’inclou la reforma del Passeig Marítim)  i per conèixer de primera mà les necessitats dels pobles que compten amb un nombre rellevant de places turístiques.

Segons la nota de premsa del Govern Balear “ El batle de Capdepera ha traslladat al Govern la necessitat d’executar com més aviat millor el projecte de reforma del passeig marítim de Cala Rajada, inclòs al Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics. Aquest projecte es traurà a concurs de manera imminent. El Govern s’ha compromès a agilitzar-ne els tràmits el màxim possible.

En general, els equips de govern dels tres municipis han demanat el suport del Govern per desenvolupar projectes d’infraestructures amb els quals millorar les respectives zones turístiques. Així mateix, donen suport a la implantació del nou impost turístic i reclamen que els fons que s’hi recaptin puguin ser reinvertits en la millora d’aquestes zones.

D’altra banda, el vicepresident Barceló s’ha compromès a informar els ajuntaments de tots els canvis de normativa que els afectin, per tal que els municipis hi puguin donar la seva opinió i el Govern els pugui tenir en compte.


En acabar la visita institucional, en Biel Barceló s’ha trobat amb els regidors de MÉS per Capdepera, amb els que va parlar una estona, en una primera presa de contacte amb l’agrupació local des de que ocupa el càrrec de Conseller de Turisme. 



Malgrat no disposar de molt de temps ( hi havia visites concertades a Son Servera i Sant Llorenç), el conseller i els seus acompanyants,  poguéren degustar la tradicional llet freda, beguda d'estiu per excel·lència de Capdepera