Després d'estar tancat més de 15 dies per arreglar una canonada del clavagueram s'espera asfaltar aquesta setmana i que dilluns quedi enllestit.

Hi ha hagut diversos accidents.





Els veïnats no saben què fer. Les cases són plens de  pols, han hagut de fer volteres ara en un tram, ara en un altra per arribar a casa seva. 

Les canonades del clavagueram són velles, estan foradades i causes filtracions al terra. Però també s'espenyen pel damunt, la darrera ocasió es va fer un clot (l'asfalt se va enfonsar) i hi varen ensopegar dos cotxes. 

És d'esperar que amb l'asfaltat tot quedi arreglat, però els veïnats desconfien. S'ahn fet tan de pegats a aqeust carrer que no saben on està b´çe i on no. Abans que acabi l'estiu el tornarem a veure obert -diuen alguns-. No pot ser que sols s'arregli una cosa quan s'espenya. Al final, s'hi hauran gastat més del doble que el que hagués costat caviar la canonada de dalt a baix -diuen d'altres-.

Alguns, alèrgics a la pol, han necessitat auxilis mèdics més d'una vegada. Els mateixos veïnats han hagut de regar el carrer. 

El fet és que els ciutadans estan cansats de veure carrers aixecats, sense que se'ls doni cap tipus d'explicació ni saber quan estarà arreglat del tot. Evidentment, el comentari generalitzat és: "Això, al carrer Ciutat, al del batle, no hagués passat".