Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2893
Primera assemblea ciutadana municipal dinamitzada per Jorge Sans i Encarna del Campo



Clar que PODEM! Lluïa la pancarta. Al voltant de 50 persones acudiren a l'Auditori del Centre Cap Vermell per presentar el Cercle de Podem a Capdepera a travésde la seva primera assemblea ciutadana. Aquesta primera trobada pública al nostra municipi comptà amb el recolzament de membres dels cercles d'Artà, Son Servera i Manacor. Un suport a agraïr per tal d'encorajar i resoldre dubtes sobre el funcionament participatiu dels cercles.



Jorge Sans i Encarna del Campo actuaren com a dinamitzadors de l'assemblea donant la paraula a tots aquells que volgueren plantejar problemes municipals. Sorgiren, entre d'altres, questions sobre els serveis socials municipals, la policia, "tiqueteros", obres públiques i la sanitat. A més de plantejar crítiques al voltant de les actituds dels actuals governants municipals.

Hi assistiren també membres de l'actual plataforma de Guanyem i MÉS així com històrics dirigents d'Esquerra Unida de Capdepera.

En un clima molt serè i gens demagògic cadascú expresà la seva indignació particular del moment actual evidenciant nombroses coincidencies.

Plantejaren el començar a fer feina per tal de difondre i donar-se a conèixer i convidar a tot aquell que hi vulgui participar. A més conviden a participar en el procés d'elecció de candidatures per a les properes eleccions autonòmiques. Donada l'esquerda digital que es dona entre un sector de gent plantejaran unes trobades ja les inscripcions i votacions es fan a través d'internet.

Els podeu trobar al facebook
https://www.facebook.com/pages/Circulo-Podemos-de-Capdepera/1557446381180623
i al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.



Expresaren que no es presentaran a les eleccions municipals del proper mes de maig a Capdepera, que ells no volen accedir al poder a qualsevol preu, ans al contrari volen començar a fer una feina de base, a conèixer el batec i les necessitats dels ciutadans per tal de fer propostes coherents. En la mateixa línea comentaren que les bones perspectives que els auguren a nivell autonòmic i estatal des d'allà es podran fer ressò de totes les problemàtiques locals.



Com diuen a la seva presentació: "perquè somiam, però ens prenem molt seriosament els nostres somnis..."