Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3699
Aquesta matinada la neu ha aferrat a les zones més altes del municipi

Fotos de la neu a Capdepera (i Mallorca) rebudes a Cap Vermell

L'onada de fred d'aquests dies, que havia duit la neu a moltes zones de Mallorca, especialmet a la Serra, aquesta matinada també ha fet acte de presència en el nostre municipi. La neu ha aferrat a les parts altes de Capdepera, especialment en el vessant nord, amb la talaia de Son Jaumell, el puig de s'Àliga, el puig de Sa Cova Negra i les muntanyes de Ses Sastres ben emblanquinades.

I tot i no ser aquest un fenòmen estrany, ja que són molts els hiverns en què això passa, la neu sempre concita una gran expectació i ens produeix una sensació molt especial, de cosa insòlita. Els curiosos que de bon matí s'han apropat a l'Agulla han estat molts, a veure la nevada i a fer les fotografies de rigor. Com nosaltres mateixos.



Per cert, teniu la pàgina de Cap Vermell a la vostra disposició per si ens voleu fer arribar les vostres imatges, que nosaltres les publicarem amb molt de gust. Ja sabeu, ens les enviau a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.















Heus aquí un conjunt de fotos precioses, baixades de la pàgina de facebook de l'amic Pep Garau Flaquer:















Més imatges de la nevada... Aquestes de Paco Galian.













Fotos de Joan Riera, fetes a la talaia de Son Jaumell.















I algunes fotografies de fora poble, remeses pels lectors: d'Artà i de Sóller.