L'elecció va ser per assentiment de l'Assemblea, ja que era l'únic candidat.



Lluís Mestre és el nou cap de l’agrupació de Protecció Civil de Capdepera. Així es va determinar ahir per assentiment a l’assemblea general de l’agrupació, duta a terme ahir a la sala de plens de l’Ajuntament de Capdepera.

Lluís ha estat l’únic candidat per substituir a Feliciano Casas, qui va dimitir voluntàriament del càrrec fa unes setmanes.

Cal recordar que l’agrupació de Protecció Civil de Capdepera es va torna a posar en marxa a finals de l’any 2013 amb Feliciano al capdavant. Va tenir la feina  d’unir els voluntaris i crear un grup que fes feina per al poble de Capdepera. I ho va aconseguir. En aquests moments són 32 els voluntaris que formen el grup. L’Ajuntament va col·laborar dotant-los el material que necessitaven. Des de la seva creació Protecció Civil s’ha convertit en una agrupació local que presta els seus serveis en diversos esdeveniments municipals, principalment en tasques de coordinació de seguretat i protecció.

Amb la dimissió de Feliciano comença una nova etapa sota el lideratge de Lluís Mestre. Tant el batle, Rafel Fernández, com la regidora, Mónica Viejo, han agraït la tasca desenvolupada fins ara per Casas i han demanat als voluntaris que donin suport a Lluís i s’impliquin en la feina que ja està començada. Feliciano, per la seva banda, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i ha demanat als companys que no deixin que Protecció Civil “s’enfonsi.”