Dos productors ecològics es presenten: Vins de Ca'n Coleto i productes ecològics de Ca'n Caló




Divendres, 23 de gener, a la botiga "Son Poca Palla" van assistir al primer dels tasts gastronòmics organitzat per la web "Gastronòmics" i  l'Obra Cultural Balear. A les voltes, magníficament preparades per aquests tipus d'esdeveniments, se van presentar en Biel de Can Caló i en Miquel de Can Coleto. 



Davant els nombrosos assistents, en Miquel de Can Coleto (Petra) va comentar alguns aspectes bàsics de l'agricultura ecològica aplicats a la vinya. Parlà de mètodes de producció, malalties, manteniment de la vinya... tot d'una forma clara i senzilla.  Per la seva banda en Biel de Can Caló (Rubert/sencelles) comentà la seva experiència personal, de com passà a encarregar-se de la finca familiar i es decidí per l'agricultura ecològica relacionat-la amb les pràctiques tradicionals. Comentà que diversificaren la producció i de la necessitat de comercialitzar els propis productes i apostar per cultius i races autòctones.



Els tast van ser una delícia. Pel que fa al vi se tastaren dos vins d'excepcional qualitat, que van agradar a tots els presents. No és estrany que aquests vins gaudeixin de gran reconeixement. Del tast dels productes de Can Caló, destacaren la seva sobrassada de porc negres que malgrat tenir una quantitat de greix inferior a l'habitual, resulta deliciosa.



Amb aquestes dues ofertes, el cicle de tasts a Sn Poca Palla van tenir un bon inici. El proper tast serà dia 27 de febrer a les 20 hores. El convidat serà Vins Oliver.

Més informació:
http://vinscancoleto.com/
http://www.cancalo.com/